Sälja lastpall

RING OSS - 031-781 24 55

Sälja lastpall

Har du överblivna pallar du inte använder? Sälj din lastpall till oss! Eftersom vi både köper, säljer och reparerar all typ av lastpall kan vi även tillhandahålla ett stort lager med pallar för alla ändamål.

Vill du köpa eller sälja lastpall? Vi tar emot dina lastpallar med öppna armar. Som ett komplett pallföretag handlar vi nämligen med allt inom träemballage.

Kontakta oss – vi är specialiserade på all slags hantering kring både köp och försäljning av lastpallar. Med det sagt finns vi här för dig, vare sig du önskar köpa eller sälja lastpall.

Sälja lastpall? Vi köper!

Vi köper dina lastpallar! Har du lastpallar som ligger och skräpar? Vi köper med glädje alla tänkbara lastpallar inom området träemballage vare det sig det handlar om engångspallar eller pallkragar. Vänligen se nedan för utförligare beskrivning kring vilka lastpallar vi helst köper. Kom ihåg att du även kan köpa lastpall av oss om andan skulle falla på.

Vill du sälja lastpall till oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Några lastpallar vi gärna köper är: 

 • A-pallar
  A-pall är ett annat namn för godkänd EUR-pall. Det är också den vanligaste palltypen som vi använder oss av i Sverige. Dessa är märkta med "EUR" eller "EPAL". 
 • B-pallar
  B-pall såsom förslagsvis byggpallen är avsedd för tyngre gods på 600-100 kg. Dessa är i måtten: 1200x800x22.
 • Engångspallar
  Engångspall har en konstruktion som liknar EUR-pallen men används för lättare gods och transporter där EUR-pallens lastegenskaper inte är ett krav.
 • Halvpallar
  Halvpallen kommer i två olika storlekar, varav den mindre är klenare och tar upp till 500 kg, medan den kraftigare kan ta allt över 500 kg.
 • Pallkragar
  Pallkragen är som en träram med gångjärn i hörnen. Dessa kommer i två olika storlekar och är avsedda för hel- eller halvpall.
 • Kabeltrummor
  Kabeltrumman är avsedd för transport och hantering av kabel m.m. Dessa ska vara antingen K-märkta eller av märket NEXAN respektive DRAKA i storlekarna K6-K30.

Önskar du istället köpa lastpall av oss tillhandahåller vi även ovannämnda lastpallar för försäljning. På så sätt sluter vi cirkeln tillsammans.

Kontakta oss för att sälja lastpall idag!

Hos oss är alla välkomna! Med det sagt både köper och säljer vi lastpallar av och till både privat- och företagskunder. Har du pall liggandes som tar upp en massa plats? Vi köper dem och löser resten!

Mg Pall AB


Vagnmakargatan 1
415 07 Göteborg

031-781 24 55

[email protected]

556819-3493logo-image

Om Oss

Har du pallar som ligger och dammar eller är du ute efter att köpa nya? Vi hjälper dig! Som komplett pall-leverantör både köper, säljer och lagar vi lastpallar och pallkragar. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Mg Pall AB

Org nr: 556819-3493
Vagnmakargatan 1
415 07 Göteborg
Tel: 031-781 24 55

Hitta hit