Sälja lastpall

RING OSS - 031-781 24 55

Om oss

Tack vare lång och gedigen kunskap och erfarenhet kan vi hantera, sortera och reparera även överblivna lastpallar och se till att de får nytt liv. Som här!

Välkommen till MG Pall AB, er kompletta pall-leverantör! Vi handlar nämligen med all typ av träemballage och är intresserade av att både köpa och sälja lastpall. Vårt företag grundades 1998, så vi har över 20 års erfarenhet i branschen. Inte nog med det blev företaget dessutom licensierad pallreparatör 2011. Något som talar för vår seriositet!

Önskar du köpa eller sälja lastpall? Då har du kommit helt rätt! Vi säljer, köper och lagar alla typer av lastpallar. Hur kan vi hjälpa just dig? Kontakta oss idag.

Sälja lastpall och annat träemballage

Vi tycker att det är dumt att låta gammal pall ligga och skräpa. Därför anmäler vi oss gärna som frivilliga och ser till att dina lastpallar kommer till användning. Vill du sälja lastpall till oss? Kontakta oss så berättar vi mer. Vi är intresserade av att köpa allt från EUR-pallar och B-pallar till hel- och halvpallar. Vi tar även emot kabeltrummor som är K-märkta eller av märket DRAKA respektive NEXAN, i storlekarna från K6 till K30. Vi köper dessutom lastpallar av både privatpersoner och företagskunder. Har du överbliven pall liggandes? Vi köper och löser resten! Tryggt och bekvämt.

Vi finns här för dig i alla lägen! Vare sig du önskar köpa lastpall eller sälja lastpall till oss.

Köpa lastpall – pallar, pallkrage & kabeltrumma

Behöver du ett snyggt sätt att frakta ditt gods på? Då har vi pallkragar för dig! Vi säljer både nya som begagnade pallkragar vilka vi tar väl hand om och reparerar inför försäljning vid behov. Är du istället i behov av lastpall eller kabeltrumma har vi förstås det också. Vi säljer nämligen all typ av pall och emballage. Vill du köpa lastpall av oss? Bara hör av dig så löser vi det! 

I vårt sortiment hittar du t.ex:

  • A-pallar
  • B-pallar
  • Engångspallar
  • Helpallar
  • Halvpallar
  • Kabeltrumma 
  • Pallkragar

Om du istället önskar sälja lastpall till oss, köper vi gärna ovannämnda pallar av dig.

EUR-pallar enligt europeisk standard 

Lastpallar är trots allt grunden för nästan all slags godshantering. Något som kräver ansvar och kompetens! Därför kan vi garantera att all reparation och sortering av pall sker enligt gällande krav och regler för europeisk standard. Med det sagt är all vår pall noggrant sorterad och genomgången i enlighet med sorteringsregler utfärdade av DNV GL, Det Norske Veritas & Germanischer Lloyd. Utöver det utför vi även licensierade reparationer av EUR-pall, då vi som redan nämnt är en licensierad pallreparatör sedan 2011 med certifiering utfärdad av DNV GL. Allt för att kunna köpa och sälja lastpall med rätta medel.

 


För oss kommer kunden alltid först! Därför är det viktigaste för oss att du som kund känner dig trygg med att vända dig till oss, oavsett om du önskar köpa eller sälja lastpall. Välkommen.

Mg Pall AB


Vagnmakargatan 1
415 07 Göteborg

031-781 24 55

[email protected]

556819-3493logo-image

Om Oss

Har du pallar som ligger och dammar eller är du ute efter att köpa nya? Vi hjälper dig! Som komplett pall-leverantör både köper, säljer och lagar vi lastpallar och pallkragar. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Mg Pall AB

Org nr: 556819-3493
Vagnmakargatan 1
415 07 Göteborg
Tel: 031-781 24 55

Hitta hit